Dunajec Nowy Targ - Nowy Sącz
-
Glynu
- moja flota: Canoe
- Dziękował(a):: 103 razy
- Podziekowano: 114 razy
Dunajec Nowy Targ - Nowy Sącz
Pojawił się pomysł na dojajec kondomami z Nowego Targu do Nowego Sącza. Jest możliwość dojazdu i powrotu koleją, macie jakieś podpowiedzi na nocleg na dziko lub legalnie?
glynu
instagram: czerwone_canoe
- Łysy
- moja flota: Gumotex: Solar, Safari, Seawave
- Dziękował(a):: 341 razy
- Podziekowano: 218 razy
Re: Dunajec Nowy Targ - Nowy Sącz
Pole kempingowe jest w Sromowcach. Mnie bardziej zastanawia w jaki sposób zamierzasz rozwiązać problem kilkukilometrowej przenoski za Jeziorem Czorsztyńskim 
-
Glynu
Przenoska jak sama nazwa wskazuje odbywa się różnie.
Nie udało się zdobyć papierowej zgody na przepłynięcie przez zbiornik wyrównawczy, czeka nas w zależności od sytuacji spacer albo podwoda busem czy co tam się porusza.
Zaczynamy w czwartek z samego rana i mamy czas do poniedziałkowego południa jakby ktoś miał ochotę dołączyć.
Nie udało się zdobyć papierowej zgody na przepłynięcie przez zbiornik wyrównawczy, czeka nas w zależności od sytuacji spacer albo podwoda busem czy co tam się porusza.
Zaczynamy w czwartek z samego rana i mamy czas do poniedziałkowego południa jakby ktoś miał ochotę dołączyć.
glynu
-
Glynu
Udało nam się załapać na autobus i za całe 5 cebulionów od łba dostaliśmy się z pod plaży zamku Niedzica do schodków z dolnej tamy na kemping. Najgorzej było się wtachać z wody pod górę do drogi...
glynu