Re: placki
: 14 lut 2021, 13:09
są kuchnie co robią i po 400.. tylko po co
nie robisz pizzy tylko podpłomyki, to można nawet na patelni, blasze pieca, czy żarze z ogniska, nawet na kuchence turystycznej z kawałkiem blachy z puszki po piwie się da (testowane ) można jak pizze na kamieniu
co do samych podpłomyków, super są z masełkiem i solą, fajnie też z masłem czosnkowym albo z masełkiem z czosnkiem niedźwiedzim
to chyba najprostsze danie które można zrobić wszędzie i zawsze, można podpłomyki przechowywać (nie za długo) i odgrzewać na patelni albo jeść na zimno
podpłomyki są super jako zamiennik różnych wypełniaczy (ryż kasza ziemniaki) do sosów, mięsa i tym podobnych dań
i jeszcze jedna sprawa, jak będzie Wam wychodziło dobre ciasto na podpłomyki to potem wyrabianie innych czy to chleba czy pizzy nie będzie problemem
to jest najbardziej pierwotny "chlebek" jaki człowiek wymyślił, dlatego jeden z najlepszych
nie robisz pizzy tylko podpłomyki, to można nawet na patelni, blasze pieca, czy żarze z ogniska, nawet na kuchence turystycznej z kawałkiem blachy z puszki po piwie się da (testowane ) można jak pizze na kamieniu
co do samych podpłomyków, super są z masełkiem i solą, fajnie też z masłem czosnkowym albo z masełkiem z czosnkiem niedźwiedzim
to chyba najprostsze danie które można zrobić wszędzie i zawsze, można podpłomyki przechowywać (nie za długo) i odgrzewać na patelni albo jeść na zimno
podpłomyki są super jako zamiennik różnych wypełniaczy (ryż kasza ziemniaki) do sosów, mięsa i tym podobnych dań
i jeszcze jedna sprawa, jak będzie Wam wychodziło dobre ciasto na podpłomyki to potem wyrabianie innych czy to chleba czy pizzy nie będzie problemem
to jest najbardziej pierwotny "chlebek" jaki człowiek wymyślił, dlatego jeden z najlepszych