Witamy na nowym forum
- Rako
- moja flota: Narazie płynę po szosie kolarzówka ;)
Rejestracja za pozwoleniem Hegemona ;) - Dziękował(a):: 1 razy
- Podziekowano: 2 razy
- Kontakt:
Re: Witamy na nowym forum
Cześć i czołem wszystkim
Przepraszam że dopiero teraz taka krótka notka o mnie ale nocki w pracy więc troche mało czasu było
ale najważniejsze że już weekend
A więc tak jakimś wielkim wojażem nie jestem
chociaż temat spływów bardzo mnie kręci i w końcu chciałbym się wybrać chociaż raz
z wodą nie jestem w polu ponieważ bardzo lubie też wędkować więc jak najbardziej
Na co dzień staram się kręcić kilometry na rowerze
i to póki co sprawia mi najwiecej frajdy i odcięcia się od zmartwień czy problemów
Na forum namówił mnie...( uwaga i tu będzie niezły lukier ..
) najlepszy wujek pod słońcem
czyli Hegemon
Mam nadzieje że też będe mógł co nie co dołożyć cegiełki w Waszym forum
To Pozdrowionka

Przepraszam że dopiero teraz taka krótka notka o mnie ale nocki w pracy więc troche mało czasu było

A więc tak jakimś wielkim wojażem nie jestem

Na co dzień staram się kręcić kilometry na rowerze

Na forum namówił mnie...( uwaga i tu będzie niezły lukier ..

Mam nadzieje że też będe mógł co nie co dołożyć cegiełki w Waszym forum

To Pozdrowionka

- Strażowy
- moja flota: Gumotex x 2 : "Solar" & " Safari " 😁 💪
- Dziękował(a):: 573 razy
- Podziekowano: 169 razy
cze Rako 
Jeśli mocno lubisz wuja, to .....musisz mieć pozytywny dystans do świata
, Wiciu jest .....nieszablonowy, totalnie !!
Mam nadzieję że będziesz kolejną, ciekawą personą na tej grupie wiośliskujących ( jest ich tu nieco
) która wniesie porcję kolorytu w te nasze szarawe często żywoty - 

Jeśli mocno lubisz wuja, to .....musisz mieć pozytywny dystans do świata
Mam nadzieję że będziesz kolejną, ciekawą personą na tej grupie wiośliskujących ( jest ich tu nieco
" Przygoda warta jest każdego trudu ..." - Arystoteles
Pozdrawiam
Pozdrawiam

-
- Podziekowano: 3 razy
Witam
Jestem z Gliwic
Z wodą mam do czynienia od zawsze: akwarystyka, wędkarstwo, kajaki (rekreacyjnie) z przerwami od ponad 40-tu lat. W zeszłym roku sprzedałem łódkę i kupiłem kajak - sporą jednostkę "Solina" z Roteko. Blisko 5m i niestety aż 42 kg. Padło na taki "okręt" bo zależało mi na ładowności, wygodzie wsiadania/wysiadania i bezpieczeństwie.Ja na razie zaliczyłem z żoną kilka jezior blisko miejsca zamieszkania, kawaleczek Warty, kilkudniową podróż z noclegami po Zalewie Solońskim no i samodzielny spływ Kłodnicą od Zbiornika Pławniowice do Kędzierzyna.
Szukam jako dodatkowego jakąś jedynkę...
Pozdrawiam wszystkich miłośników wody.
Jestem z Gliwic
Z wodą mam do czynienia od zawsze: akwarystyka, wędkarstwo, kajaki (rekreacyjnie) z przerwami od ponad 40-tu lat. W zeszłym roku sprzedałem łódkę i kupiłem kajak - sporą jednostkę "Solina" z Roteko. Blisko 5m i niestety aż 42 kg. Padło na taki "okręt" bo zależało mi na ładowności, wygodzie wsiadania/wysiadania i bezpieczeństwie.Ja na razie zaliczyłem z żoną kilka jezior blisko miejsca zamieszkania, kawaleczek Warty, kilkudniową podróż z noclegami po Zalewie Solońskim no i samodzielny spływ Kłodnicą od Zbiornika Pławniowice do Kędzierzyna.
Szukam jako dodatkowego jakąś jedynkę...
Pozdrawiam wszystkich miłośników wody.
- Maga
- moja flota: Helios 2 (Gumotex)
Dagger Katana 10.4 - Dziękował(a):: 190 razy
- Podziekowano: 229 razy
- Kontakt:
Witaj Januszu, niedługo zaczyna się sezon, w wątku Wybieram się będą się pojawiać ogłoszenia, może uda Wam się dołączyć do któregoś ze spływów.
Teraz prędko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu.
-
- moja flota: Islander Bolero 15
Cześć,
Z pewnym takim opóźnieniem. Witam wszystkich. Od dawna byłem czytelnikiem Forum Wodnego, później tego forum. Wreszcie przyszedł czas, żeby się zarejestrować i przedstawić.
Mieszkam w Małopolsce, z większej wody najbliżej mam do Dunajca, trochę dalej do Wisły. Lat 50+. Kiedyś co nieco żeglowałem, pływałem na kajakach i kanu, trafiły się też przygody z biebrzańskimi pychówkami. W końcu kilka lat temu kupiłem kajak Bolero 15. W znakomitej większości pływań towarzyszy mi moja lepsza połowa w swoim Virgo MV. A gdy chcemy płynąć w tandemie, mamy do dyspozycji sklejkowego Prospectora.
Pozdrawiam
Z pewnym takim opóźnieniem. Witam wszystkich. Od dawna byłem czytelnikiem Forum Wodnego, później tego forum. Wreszcie przyszedł czas, żeby się zarejestrować i przedstawić.
Mieszkam w Małopolsce, z większej wody najbliżej mam do Dunajca, trochę dalej do Wisły. Lat 50+. Kiedyś co nieco żeglowałem, pływałem na kajakach i kanu, trafiły się też przygody z biebrzańskimi pychówkami. W końcu kilka lat temu kupiłem kajak Bolero 15. W znakomitej większości pływań towarzyszy mi moja lepsza połowa w swoim Virgo MV. A gdy chcemy płynąć w tandemie, mamy do dyspozycji sklejkowego Prospectora.
Pozdrawiam
Witamy serdecznie! Fajnie, że dołącza kolejna osoba, a dale mnie jeszcze fajniej że z małopolski!