foty
- Strażowy
- moja flota: Gumotex x 2 : "Solaris" & " Safar " 😁 , sztywniak PE : Dagger-Charleston 15 turing ✌️
- Dziękował(a):: 551 razy
- Podziekowano: 160 razy
foty
hej
...akurat nie jestem mocno w temacie ale potrafię docenić piękno formy i artyzm wykonania ....wklejajcie smaczne foty gatunkowe
" Przygoda warta jest każdego trudu ..." - Arystoteles
Pozdrawiam
Pozdrawiam

- Włodek
- moja flota: Canoe Wichita (prospector)
- Dziękował(a):: 379 razy
- Podziekowano: 392 razy
Re: foty
Człowiek ze zdjęcia buduje przepiękne drewniane canoe i nie tylko - z grupy FB "kanuiści" :
"widziałeś auto z drzewa ?! - wejdź na drzewo i zobacz" - z grupy FB "kanuiści"
- Strażowy
- moja flota: Gumotex x 2 : "Solaris" & " Safar " 😁 , sztywniak PE : Dagger-Charleston 15 turing ✌️
szacun
.....tego jednego kolesia faktycznie musiały mocno plecy sfędzieć
, a wysokość busa tylko zapewniła odpowiednią długość doznań 

Pozdrawiam
Pozdrawiam

- Strażowy
Mat, to podobnie jak byś wybudował ( stworzył ), następnie zapełnił solidną piwniczkę doskonałymi trumkami i .......wchodził tam jedynie po to żeby oglądać to smaczne zaplecze ....
Prawdziwa uciecha jest wtedy, gdy nasze plany i marzenia wchodzą w realną fazę dokonań
Pozdrawiam
Pozdrawiam

- miandas
- moja flota: old town camden 120, gumotex solar, gumotex twist 2.1
- Dziękował(a):: 81 razy
- Podziekowano: 290 razy
- Kontakt:
To zależy, jakie są priorytety. Czytałem o kolekcjonerach płyt (LP), którzy mają ekstra wydania zafoliowane i nigdy ich nie odsłuchują, a do odsłuchu mają gorsze wersję tych samych wydawnictw.
Lub kolekcjonerzy samochodów: wyjątkowe egzemplarze stoją w garażu i jeżdżą raz w roku na krótkich dystansach.
To nie moja bajka ale wiem, że są tacy ludzie
Lub kolekcjonerzy samochodów: wyjątkowe egzemplarze stoją w garażu i jeżdżą raz w roku na krótkich dystansach.
To nie moja bajka ale wiem, że są tacy ludzie
droga zawsze nagradza
- Włodek
- moja flota: Canoe Wichita (prospector)
- Dziękował(a):: 379 razy
- Podziekowano: 392 razy
Kiedyś z kolegą płynęliśmy Pilicą na 2 kanu, ja nie posiadałem jeszcze własnego, Jurek pożyczył mi swoje gładziutkie, drewniane. Pilica to rzeka płytka i piaszczysta, dość szybko poczułem szuranie o piasek na dnie. W głowie wyświetlił się obraz papieru ściernego .. prawie fizyczny ból. Podzieliłem się tym odczuciem, Jurek odparł "nie przejmuj się, wyszlifuję, pomaluję, będzie git". Potem szurałem jeszcze nie raz, gdy zawiesiliśmy się na rumowisku skał to jakbym słyszał zgrzytanie własnych zębów. Teraz wiem że drewniane kanu to jednak na odpowiednią wodę - dla mnie jako ew. druga jednostka.
na Pilicy tuż za ujściem na Wiśle To była mała łódka, właściwie jedyneczka.