Czesc.
Sprzedam kajak Zelgear spark 450. Rocznik - koncowka 2021. Sprawny, niepoprzecierany, na dnie jedna plytka rysa (nie sięga do siatki)
W komplecie dwa siedzenia, zestaw naprawczy, aluminiowy skeg, zapasowy zawor bezpieczenstwa, pompka, pokrowiec
Kolor zielony (khaki) + czarne dno. Fabryczne mocowanie steru i podwójne pady do mocowania pedalow sterowych.
Kajak wazy 23kg.
Dlugosc 450cm.
Nadaje sie do plywania solo, we dwie lub nawet w trzy osoby. Do plywania w trzy osoby, trzeba dokupic jeszcze jedno siedzenie. Optymalnie jest nim plywac we dwojkę, wtedy miejsca starcza na zapakowanie duzej ilosc zapasow 2x40 litrow + 1 x 60 litrow.
Kajak ma przeplyniete ok 1200km, wiec jest praktycznie nowy.
Odbior tylko i wylacznie osobisty w Czeladzi, po uprzednim obejrzeniu , napompowaniu i sprawdzeniu.
Cena 6 000 zl do rozsadnej negocjacji.
Zawsze pada pytanie: skoro taki fajny to czemu sprzedajesz. Ano dzieci wyrosły, jedno się już nawet wyprowadziło i nie za bardzo jest z kim plywac we dwójkę. Wiec ten trzyosobowey krążownik jest na wyrost. Z nowym kajakiem bede celowal w taki 1+0.5 osoby.
Sprzedam kajak Zelgear Spark 450.
- Ra$
- moja flota: Canoe, żagle i inne pływadła
- Dziękował(a):: 471 razy
- Podziekowano: 172 razy
Re: Sprzedam kajak Zelgear Spark 450.
Kajak na pewno fajny, więc nowy nabywca będzie zadowolony, natomiast tak mi utkwiło to 1200km. Ja chyba w życiu wszystkim co mam tyle nie przepłynąłem . Natomiast nie chodzi mi o to że to dużo dla kajaka. To dużo dla mnie