Albo na maści na żylaki itp. Mówiąc dokładniej kasztanowiec bo jest różnica.miandas pisze:Ale kasztany to raczej na pasze
Co tam dobrego w kociołku?
- philozoph
- Posty: 192
- Rejestracja: 20 gru 2020, 21:16
- Lokalizacja: Zielona Góra
- moja flota: Pro Line Kanu 430
- Dziękował(a):: 1 razy
- Podziekowano: 66 razy
- Kontakt:
Re: Co tam dobrego w kociołku?
Kiedy w chłodnej morskiej wodzie moczę dłonie,
Mam przeczucie, że to jeszcze nie jest koniec…
Mam przeczucie, że to jeszcze nie jest koniec…
- miandas
- Posty: 981
- Rejestracja: 17 gru 2020, 15:31
- Lokalizacja: wlkp
- moja flota: old town camden 120, gumotex solar, gumotex twist 2.1
- Dziękował(a):: 99 razy
- Podziekowano: 314 razy
- Kontakt:
Re: Co tam dobrego w kociołku?
Czyli na ból doopy pewnie teżphilozoph pisze:Albo na maści na żylaki itp. Mówiąc dokładniej kasztanowiec bo jest różnica.miandas pisze:Ale kasztany to raczej na pasze
droga zawsze nagradza
- philozoph
- Posty: 192
- Rejestracja: 20 gru 2020, 21:16
- Lokalizacja: Zielona Góra
- moja flota: Pro Line Kanu 430
- Dziękował(a):: 1 razy
- Podziekowano: 66 razy
- Kontakt:
Re: Co tam dobrego w kociołku?
Nie testowałemmiandas pisze:Czyli na ból doopy pewnie teżphilozoph pisze:Albo na maści na żylaki itp. Mówiąc dokładniej kasztanowiec bo jest różnica.miandas pisze:Ale kasztany to raczej na pasze
Kiedy w chłodnej morskiej wodzie moczę dłonie,
Mam przeczucie, że to jeszcze nie jest koniec…
Mam przeczucie, że to jeszcze nie jest koniec…
Re: Co tam dobrego w kociołku?
Znalazłem taki przepis na dziwne frytki:
https://www.youtube.com/watch?v=GyaiEbYJapI
i zrobiłem coś podobnego, tyle że bez woreczka strunowego. Nawet specjalnie nabyłem "krychacz" do pyrów
Bardzo fajne w smaku, tyle że następną porcję spróbuję zrobić bez oleju, w piekarniku bo ta potrawa bardzo chłonie olej.
Pozdrowionka
https://www.youtube.com/watch?v=GyaiEbYJapI
i zrobiłem coś podobnego, tyle że bez woreczka strunowego. Nawet specjalnie nabyłem "krychacz" do pyrów
Bardzo fajne w smaku, tyle że następną porcję spróbuję zrobić bez oleju, w piekarniku bo ta potrawa bardzo chłonie olej.
Pozdrowionka
Jestem F I T ... Fajny I Tłusty
- Maga
- Posty: 291
- Rejestracja: 17 gru 2020, 15:38
- Lokalizacja: Lublin
- moja flota: Helios 2 (Gumotex)
Dagger Katana 10.4 - Dziękował(a):: 182 razy
- Podziekowano: 216 razy
- Kontakt:
Re: Co tam dobrego w kociołku?
Wczoraj na naszym cosobotnim rajdzie kuchnia przygotowała co prawda nie na ognisku, bo na kuchence, i nie w kociołki, ale w woku
- białą kiełbasę po staropolsku, na słoninie z cebulą i przyprawami, podlaną piwem. Znikło tak szybko, że nie zdążyłam sfotografować efektu końcowego, zresztą byłam zajęta pilnowaniem własnej miski.
- białą kiełbasę po staropolsku, na słoninie z cebulą i przyprawami, podlaną piwem. Znikło tak szybko, że nie zdążyłam sfotografować efektu końcowego, zresztą byłam zajęta pilnowaniem własnej miski.
Teraz prędko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu.
- Maga
- Posty: 291
- Rejestracja: 17 gru 2020, 15:38
- Lokalizacja: Lublin
- moja flota: Helios 2 (Gumotex)
Dagger Katana 10.4 - Dziękował(a):: 182 razy
- Podziekowano: 216 razy
- Kontakt:
Re: Co tam dobrego w kociołku?
Kaszaneczka raz!
A może placki ziemniaczane?
A może placki ziemniaczane?
Teraz prędko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu.